Twitch актуализира политиката на платформата си по отношение на показването

...
Twitch актуализира политиката на платформата си по отношение на показването
Коментари Харесай

Сексуална революция в Twitch – платформата облекчава правилата за съдържание за възрастни

Twitch актуализира политиката на платформата си във връзка с проявлението и етикетирането на полово наличие. Новата политика разрешава проявлението на наличие, което преди този момент е било неразрешено.

Първо, стриймърите със следните етикети към този момент няма да се демонстрират на началната страница на Twitch в рекомендациите за феновете:

„ Сексуални тематики “; „ Наркотици, интоксикация или несъразмерна приложимост на тютюн “; „ Насилие и натуралистични изображения на принуждение “; „ Хазарт “;

Излъчванията, които включват игри с рейтинг „ За възрастни “ и „ Значителна приложимост на хули и пошъл език “ няма да бъдат наранени от тази смяна.

По-конкретно, стриймърите към този момент могат да демонстрират:

Съдържание, което „ съзнателно акцентира гърдите, задните елементи или региона на таза “, в това число в случай че лицето е изцяло облечено; Рисувани, анимирани или скулптирани изображения на голи женски гърди, гениталии или задни елементи, без значение от пола; Надписи върху женски гърди и/или задни елементи, без значение от пола; Еротични танци, включващи събличане или (демонстративни) жестове; Популярни танци като танцуване на туърк, грайнд и танцуване на полюс към този момент е позволено да се демонстрират без особено означение.

Потребителите, които не съпровождат излъчванията си с нужните тагове, системата ще ги присвои независимо и ще издаде предизвестие. Повторните нарушавания ще доведат до краткотрайно фиксиране на маркировката върху потока, само че не и до бан.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР