Твоят мъж мечта е любителят на високите скорости, героят, който

...
Твоят мъж мечта е любителят на високите скорости, героят, който
Коментари Харесай

Патрик Демпси - секси на (почти) 47

Твоят мъж фантазия е фенът на високите скорости, героят, който избавя човешки животи, сбъдващият фантазиите си, оня с хубава усмивка?! Тогава погледни към Патрик Демпси - по-познат като неврохирурга доктор Дерек Шепърд от медицинския сериал " Анатомията на Грей ". Неговата пристрастеност в живота обаче са рали надпреварите и бързите коли. Той е още и скиор, и велосипедист. Роден е на 13 януари 1966 година в Луистън, щата Мейн, САЩ  и има ирландско-американски корени. В сериала прякорът му е доктор Блян, а в действителността през 2007-а френското списание " Elle " го слага на 13-о място в ранглиста на най-желаните мъже на планетата. В последните години сме го гледали в „ Клубът на императорите “, „ Омагьосана “, „ Сватбен сезон “ и " Шаферът ”.

 Любопитни обстоятелства:

 - Когато е на 12 години, му слагат диагнозата дислексия - некадърност за четене и схващане на прочетеното. Страдащите от тази болест объркват някои букви с други, от време на време разместват местата на буквите в думите или пишат, както приказват. В изявление пред Барбара Уолтърс през 2008 година Патрик споделя, че дислексията го е направила това, което е през днешния ден - " даде ми вероятността, че би трябвало да продължа да работя и в никакъв случай да не се отхвърлям ". Наистина предизвикателство за човек, избрал актьорската специалност.

- На 21 се дами за... мениджъра си - 48-годишната Роки Паркър. Тя е и майката на най-хубавия му другар, който е единствено със шест месеца по-голям от него. Бракът им трае 7 години, като до ден сегашен остават положителни другари. Не желаеме да знаем дали приятелят му му е казвал " баща ".

- През 1999-а негова брачна половинка става гримьорката Джилиан Финк, с която имат двама сина - близнаци и една щерка. Примерно семейство и до през днешния ден.

- Преди да стане доктор Блян, Демпси се явява на кастинг за основната роля в различен хитов медицински сериал - " Д-р Хаус ". Колкото и да обичаме Патрик, би трябвало да признаем, че този сериал нямаше да е същият без Хю Лори.

- В гимназията е учил жонгльорство, желал да влезе в учебно заведение за клоуни, печелил е националния шампионат по жонглиране. Представи си го в цирка?! Неее!

- Герой и в живота - оказва първа помощ на младежи, които се разрушават с колата си в двора му. Няма по какъв начин да не научи нещо от девет сезона игра в медицински сериал.

- Мечтаел е да стане олимпийски първенец по ски втурване. Не съумява, само че печели шампионата по слалом в Мейн. И утешителната премия е премия.

На 13 януари ще му пожелаем ЧРД! Сигурни сме, че и на 47, Патрик ще потвърди, че сексапилът на един мъж не си отива, а се ускорява с възрастта.

Един мъж в черно. В рекламен клип на L'Oréal:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР