„Твърдят, че говорим нагло и безцеремонно, не, ние прост сме

...
„Твърдят, че говорим нагло и безцеремонно, не, ние прост сме
Коментари Харесай

ИТН: Ние просто сме честни и истински

„ Твърдят, че приказваме безочливо и безогледно, не, ние елементарен сме почтени и същински, не се крием зад лицемерни усмивки и кухи изречения. Очевидно е, че не привикнали на подобен език и на такова държание – привикнали са всичко да се урежда с шушукане по ъглите на Народното събрания за предварителното договаряне на порции “.

Това е записано в декларация на „ ИТН “, която изчете в коридорите на Народното събрание зам.-председателят на групата им Виктория Василева.

В нея партията на Слави Трифонов още веднъж упреква парламентарните групи, с които водиха договаряния за сформиране на държавно управление, в двуличие и опит да се доберат до постове.

„ Никога същински не са желали диалог за политики. Някои от тях го потвърдиха с формалното си присъединяване в срещите на експертните групи. Това беше прикритие, което целеше да проправи път към постове и въздействие. През цялото време чакаха този диалог - другият. Кои министерства и кои регулаторни органи ще овладеят. Не го получиха. И няма да го получат от Има Такъв Народ. Това ги докара до полуда “, изчете Василева.

В декларацията се твърди, че всички офанзиви против Има Такъв Народ са ги създали по-единни и решителни.

„ Има Такъв Народ е идея, която е доста по-голяма от мен и моите сътрудници, и тя ще бъде жива. Време е някой да изхвърли боклука! “, са заключителните думи в документа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР