Твърденията, свързани с Хорнър, летяха в спорта през уикенда, преди

...
Твърденията, свързани с Хорнър, летяха в спорта през уикенда, преди
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Гери Халиуел е „опустошена“ от обвиненията срещу съпруга си Крисчън Хорнър, но ще застане до него публично, казва приятел – тъй като шефът на Ред Бул е изправен пред твърдения за „невероятно контролиращо поведение“ от колежка

Твърденията, свързани с Хорнър, летяха в спорта през уикенда, преди новия сезон, който стартира идващия месец. Но те са изрично отречени от бащата на две деца и не са открити доказателства за това.

Източник от екипа на Red Bull сподели изказванията свързани с „ необикновено контролиращо държание “. Твърди се, че държанието е било към колежка.

Хорнър, 50, който се чака да остане на поста, който заема от 2005 година, до момента в който вътрешният се организира следствие, сподели: „ Напълно отхвърлям тези изказвания. “

Изявление от Red Bull Austria - австрийската компания за енергийни питиета, която има тима на F1 - удостовери, че следствието продължава. В него се споделя: „ След като научи за скорошни обвинявания, компанията стартира без значение следствие. Това следствие, което към този момент е в ход, се прави от външен профилиран юрист.

„ Компан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР