Твърдение за е отправено срещу свещеник преди няколко дни в

...
Твърдение за е отправено срещу свещеник преди няколко дни в
Коментари Харесай

Гръцки свещеник насилва жена пред собствения ѝ мъж

Твърдение за е отправено против духовник преди няколко дни в село Трихонида, Гърция, и скоро може да докара до обвинявания, оповестява „ Keep Talking Greece “.

Както разкри „ Агринио Прес “ и съгласно подаденото в полицията в град Агринио, 42-годишен духовник в село Трихонида е направил непристоен акт над жена в двора на къщата й при започване на юни. Всъщност случаят е станал пред брачна половинка на дамата, което е довело до вербален конфликт. Два дни по-късно дамата подава тъжба в полицията. След жалбата свещеникът бил извикан да отговори на изказванията.
 Полската католическа черква заяви за стотици обвинявания за полово малтретиране Полската католическа черква заяви за стотици обвинявания за полово малтретиране
Католическата черква в Полша разкри, че от 2018 година насам тя е получила няколкостотин нови изказвания за полово малтретиране на непълн...

Близките на жертвата обмислят опцията да подхващат правни дейности против него. Не е изключено той да бъде съден.

Това се случва в миг, когато локалната общественост към този момент е шокирана от 49-годишен свещеник, упрекнат в обезчестяване на малолетно лице и владеене на детска порнография.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР