Тв журналистката Цветанка Ризова има връзка с известен юрист Вече близо

...
Тв журналистката Цветанка Ризова има връзка с известен юрист
Вече близо
Коментари Харесай

Какво узнахме за новия мъж до Цветанка Ризова?

Тв журналистката Цветанка Ризова има връзка с прочут юрист
Вече близо година Цветанка Ризова сияе с нов мъж до себе си. Разведената журналистка се появява по културни събития с фамозния юрист Красимир Недев, прочут и като представител на Висшия адвокатски съвет. Също като нея той е свободен мъж, с формален статут разведен, и има две огромни деца.

Цветанка Ризова е също в тима на разведените – тя се раздели в съда с дългогодишния си брачен партньор – предприемача Анатоли Георгиев, от който има единствен наследник Георги.

Колкото и да е необичайно, преди да се гмурне в дълбоките води на правото, Красимир Недев има сполучливи реализации и в медиите. Той е бил радиоводещ, основен редактор и основател на Радио „ Омега “ в родния си град Сливен. Именно там той приключва електротехникум по гледище на родителите си. Още като възпитаник проявявал артистични наклонностти – взел участие е в театралния кръжок към учебното заведение, имал своя рокбанда, увличал се по литературата. От ученическите години остава другарството му с различен прочут актьор от този град – Васил Василев-Зуека.

Висшето си обучение приключва в Шуменския университет, компетентност Педагогика. Там работи в Радио Шумен, което е в системата на БНР, а по-късно се осъществя като публицист по вестниците. Все отново ефира остава неговата обич и се връща като водещ в Канал Ком, а по-късно и в сливенското радио „ Омега “.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР