Турция разкри подробностите за новия си пакет за икономическа реформа,

...
Турция разкри подробностите за новия си пакет за икономическа реформа,
Коментари Харесай

850 000 търговци освободени от данък заради пандемията

Турция разкри детайлностите за новия си пакет за икономическа промяна, обещан от президента предишния ноември.

" Пакетът има за цел да развива турската стопанска система въз основа на вложения, произвеждане, работни места и експорт, " сподели президентът Реджеп Тайип Ердоган в Конгресния център Халич в Истанбул през вчерашния ден.

" Турция ще усили евентуалния си напредък посредством повишение на индустриалната успеваемост, с помощта на този пакет от промени. Ние преодоляхме световната икономическа рецесия от 2009 година и рецесиите след 2013 година както в политиката, по този начин и в стопанската система, с цел да запазим задачите си за 2023 г, Целта ни е Турция да стане една от 10-те най-хубави стопански системи в света ", съобщи Ердоган.

Макроикономическите и структурните политики образуват гръбнака на новите стопански промени. Турция се концентрира върху обществените финанси, инфлацията, финансовия бранш, недостига по настоящата сметка и заетостта като част от макроикономическата непоклатимост.

" Насърчаването на вложенията, облекчаването на вътрешната търговия, политиките в региона на конкуренцията, надзора и контрола на пазара са в пакета за промени като част от структурните политики.

Ще освободим от налог върху приходите почти 850 000 търговци, които са обект на разпоредбите за данъчно облагане на дребния бизнес ", съобщи Ердоган.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР