Турция бе една от държавите на Балканите, която последна оповести,

...
Турция бе една от държавите на Балканите, която последна оповести,
Коментари Харесай

Каква е ситуацията в Турция след коронавируса

Турция бе една от страните на Балканите, която последна оповести, че има инфектирани с ковид. Малко откакто бе разгласен първият случай, броят на пациентите бързо надвиши 100 души. Към момента са регистрирани и два смъртни случая. През последните дни страната затвори границите си и предприе ограничения за ограничение разпространяването на болестта.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1724
Наши сънародници, които живеят в Гебзе, описаха пред Novini.bg, че компаниите пускат хората да работят от у дома. Повечето магазини и заведения бързо са били затворели. Подобно освен на България, само че в другите страни, и турците още преди седмица, с оповестяването на първия случай, са почнали да се презапасяват с храна. Имало е и изкупуване на алкохол и одеколони. Впоследствие са неразрешени и всеобщите мероприятия.

Турция затваря джамиите в петъчните дни поради COVID-19

"Хората не вървят непрекъснато с маски или ръкавици, само че са внимателни и заобикалят да излизат от вкъщи си ", описаха нашенците и потвърдиха, че Турция не счита да вкарва изключително състояние.

Президентът Ердоган към този момент разгласи съществени стопански ограничения за справяне с рецесията. Турското държавно управление приготвя съществени данъчни облекчения, отсрочване на заплащания за сметки и други. Ще има и сериозна финансова инжекция за компаниите, чийто бизнес ще бъде обиден от ковид.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1724  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР