Турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви, че кръвопролитието в Украйна

...
Турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви, че кръвопролитието в Украйна
Коментари Харесай

Мевлют Чавушоглу: Кръвопролитието в Украйна трябва да бъде спряно, хуманитарната ситуация в страната се влошава

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу съобщи, че кръвопролитието в Украйна би трябвало да бъде спряно, филантропичната обстановка в тази страна се утежнява, оповестява

„ Турция поддържа ясна позиция от началото на рецесията в Украйна. Ние постоянно почтено и откровено споделяхме нашите опасения и рецензии, призовавахме за здрав разсъдък и разговор и насочвахме вниманието към нуждата от понижаване на напрежението и основаване на поле за дипломация. Инвестирахме в обезпечаването на преустановяване на огъня през цялото време “, добави Мевлют Чавушоглу.

" Но за жалост, от 24 февруари до наши дни, опустошението и филантропичната рецесия в Украйна не престават да нарастват. Хиляди цивилни починаха и повече от три милиона души напуснаха страната си ", сподели Чавушоглу.

" На всичко това би трябвало да се постави край. Необходимо е кръвопролитията да спрат и сълзите да спрат. Ние постоянно сме потвърждавали и ще продължим да удостоверяваме, че във войните няма спечелили ", добави турският външен министър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР