Турският президент заяви, че мюсюлманите в Европа са подложени на

...
Турският президент заяви, че мюсюлманите в Европа са подложени на
Коментари Харесай

Ердоган: Мюсюлманите в Европа се третират като евреите преди Втората световна война

Турският президент съобщи, че мюсюлманите в Европа са подложени на " акция за линчуване " като евреите преди Втората международна война и упрекна някои западни водачи в отбрана на ислямофобията, наричайки ги " фашисти ".
" Вие сте в същинския смисъл фашисти, вие в реалност сте брънките във веригата на нацизма ", сподели Ердоган, без да показва имена. " Мюсюлманите сега са подложени на акция за линчуване, сходна на тази против евреите в Европа преди Втората международна война. "
 Меркел: Провокациите на Турция са ненужни и неприемливи Меркел: Провокациите на Турция са ненужни и неприемливи
Германският канцлер Ангела Меркел подлага на критика турското държавно управление с коментар, че " едностранните ограничения " на Анкара в Източното Средиземно...
Турският президент прикани Европа да спре " акцията на омразата ", водена от френския му сътрудник против мюсюлманите.
„ Европейските политици би трябвало да кажат „ стоп “ акцията на омразата, водена от френския президент Макрон “, сподели Ердоган, повтаряйки за трети следващ ден, че френският водач се нуждае от обзор при психиатър.
По-рано през днешния ден говоритеят на съобщи, че изрично осъжда пламенните забележки на Ердоган към Макрон откакто учителят Самуел Пати беше обезглавен за проявление на карикатури на пророка Мохамед на възпитаници във Франция в урок за свободата на словото по-рано този месец.
" Това са клюки, които са изцяло неприемливи, изключително на фона на ужасяващото ликвидиране на френския преподавател Самюел Пати от ислямистки маниак ", съобщи представителят Щефан Зайберт. и АФП
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР