Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че неотдавнашното голямо откритие

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че неотдавнашното голямо откритие
Коментари Харесай

Ердоган: Турция очаква още по-голямо откритие на газ в Средиземноморието

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че неотдавнашното огромно изобретение на природен газ в Черно море е предвестител на вести за още по-голямо турско изобретение.
„ Имаме мощни индикатори, че откритите запаси са единствено известие за още по-голямо изобретение. Надяваме се скоро на сходни вести от ", сподели той в послание на съвещание на кабинета, представено от Анадолската организация.
 Ердоган: Всяка офанзива против турски транспортен съд ще коства скъпо на нападателя Ердоган: Всяка офанзива против турски транспортен съд ще коства скъпо на нападателя
Всяко нахлуване против турски транспортен съд, който се занимава с изследвания за нефт и природен газ в континенталния шелф на Турция в Източното...
Отбелязвайки, че Турция може да се трансформира в една от страните с най-големи ресурси от газ, той сподели, че страната също е постигнала огромни крачки в създаването на слънчеви и други възобновими енергийни източници.
" Намаляването на цената на природния газ ще има в допълнение позитивно влияние върху бюджета на хората и развиването на всички браншове през идващия интервал ", сподели Ердоган.
Турция съобщи предходната седмица, че е разкрила най-големите ресурси от природен газ в Черно море в своята история. Ердоган сподели, че това са запаси, приветствани от целия свят, само че че някои злонамерени кръгове не престават да правят оценка отрицателно турската стопанска система и ясно демонстрират от кое място получават насоки.
Коментирайки известието на навигационния телекс (Navtex), направено от Гърция, Ердоган съобщи, че това е непочтено деяние, което съставлява опасност за сигурността на всички кораби в района. В известието Гърция разгласи четиридневно военно обучение на въздушните и военноморските сили в региона, който съответствува с региона на източното Средиземноморие, в което Турция разгласи предходния ден, че ще продължи дейностите на изследователския транспортен съд " Орус Рейс " още четири дни. По този метод Гърция се пробва да блокира правата на Турция за изследване на въглеводороди в тази част на района.
 Високо напрежение: Ще има ли боен конфликт сред Гърция и Турция поради Източното Средиземноморие? Високо напрежение: Ще има ли боен конфликт сред Гърция и Турция поради Източното Средиземноморие?
Турция и Гърция оповестиха, че ще проведат паралелни военноморски учения край гръцкия остров Крит през днешния ден (25 август) на фона на възходящото...
" Гърция е виновна само за всичко отрицателно, което може да се случи в района и ще бъде единствената, която ще понесе вреди ", сподели Ердоган.
С такова отношение, добави Ердоган, което опонира на интернационалното право, доброжелателността и добросъседските връзки, самата Гърция ще влезе в безпорядък, от който няма излаз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР