Турският президент Реджеп Тайип Ердоган е бил отличен като най-изтъкнатият

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган е бил отличен като най-изтъкнатият
Коментари Харесай

Ердоган е най-изтъкнатият световен лидер според проучване в арабския свят

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган е бил отличен като " най-изтъкнатият международен водач " в изследване в арабския свят, осъществено от медийната група Расднюз (Rassdnews), която се употребява с огромно въздействие измежду арабите, оповестяват турски вестници през днешния ден, представени от Българска телеграфна агенция.

Ердоган е спечелил 77 % от гласовете, с което се е настанил на първото място в класацията, оставяйки след себе си редица международни водачи, измежду които президентите на Съединени американски щати и Русия Доналд Тръмп и Владимир Путин и саудитския крал Салман, написа " Хабертюрк ".

На второ място с поддръжка от 52 % е подложен някогашният египетски президент Мохамед Морси, който армията смъкна от власт през 2013 година

" Йени шафак " прецизира, че в гласуването са взели участие 300 хиляди души, които е трябвало да изберат " най-изтъкнатите персони в света през 2018 година ".

Отделно, убийството на саудитския публицист Джамал Хашоги в генералното консулство на Саудитска Арабия в Истанбул е посочено като " най-отличителното събитие на 2018 година " в друго питане на същата мрежа, написа още турският щемпел.

Ужасяващото закононарушение, осъществено на 2 октомври м.г., потресе целия свят, изключително с разкриването на детайлностите по случая. Смята се, че Хашоги е бил удушен, малко откакто е влезнал в консулството, а по-късно тялото му е било разчленено и унищожено.

Медиите на мрежата Расднюз, основана в Египет след революцията от януари 2011 година, са следени от милиони консуматори в целия арабски свят, отбелязва " Йени шафак ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР