Турският президент Реджеп Ердоган заяви снощи, че Европейският съюз се

...
Турският президент Реджеп Ердоган заяви снощи, че Европейският съюз се
Коментари Харесай

Ердоган: ЕС се нуждае повече от Турция, отколкото Турция от ЕС

Турският президент Реджеп Ердоган съобщи нощес, че Европейският съюз се нуждае повече от Турция, в сравнение с Турция от Евросъюза, съобщи БНР.

``
реклама

На 9 май турският водач за пръв път управлява съвещание на групата турски министри, които разискват провеждането на промени за евроинтеграция на страната. Ердоган разясни, че без пълноправно участие на Турция напъните на Европейски Съюз за реализиране на неговите съществени полезности са обречени на крах.

По думите му, макар двойните стандарти, Анкара остава решена да се стреми към реализиране на пълноправно участие в Европейски Съюз. Според турския държавен глава това ще трансформира Европейски Съюз в „ международен артист “. Ердоган беше безапелационен, че участието има смисъл, единствено в случай че печелят и двете страни. Никой не може да принуди Турция да одобри условия, които ѝ вредят, акцентира Ердоган.

Турция в най-кратки периоди ще предприеме стъпки за осъществяване на оставащите 6 от 72 критерия за анулация на визите за турски жители. Тогава ще проличи до каква степен откровен е Евросъюзът, добави Ердоган. В съглашението сред Европейски Съюз и Турция във връзка с бежанците и незаконните имигранти от март 2016 година Брюксел пое ангажимент за визова либерализация за турските жители, в случай че Анкара извърши 72 критерия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР