Турският курорт Кушадасъ на Егейско море се готви да посрещне

...
Турският курорт Кушадасъ на Егейско море се готви да посрещне
Коментари Харесай

Българите масово ще празнуват Нова година в Кушадасъ

Турският курорт Кушадасъ на Егейско море се готви да посрещне всеобщо туристи от България за посрещане на новата 2022 година

Голям брой непознати туристи се готвят да посрещнат Нова година в известния турски курортен център, като най-вече резервации са направени от България. На второ място са туристите от Румъния, като има и от другите балкански страни, заяви заместник-председателят на Федерацията на турските хотелиери и вложители Таджеттин Йозден, предава Анадолската организация.

Йозден сподели, че летният туристически сезон в Турция е бил доста по-добър спрямо 2020 година, само че не са съумели да реализират резултатите от сезона през 2019 година преди пандемията, която бе " златна година " за турския туризъм.

" Положителното е, че в предходни години сезонните хотели затваряха. Сега предлагаме целогодишно обслужване. Около Коледа и Нова година, които са обичайни празници на туристите от България и Балканите, чакаме да наваксаме част от загубите. Туристическите комплекси оферират 10-дневни пакетни стратегии. Те стартират от 23 декември и има огромен интерес към тях ", добави Йозден.



Кушадасъ, който в превод значи Птичи остров, има славата на най-популярния морски курорт за българските туристи и туристите от Балканите, главно румънци, сърби и македонци. Туристическият сезон стартира рано, още през месец април, и продължава докъм края на септември.

От Анталия също оповестяват за доста резервации за превозване на Новогодишните празници в хотелите на перлата на турския туризъм. За Нова година в Анталия чакат всеобщо туристи от Балканите и от Русия.

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА:







Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР