Турнир по карате с участието на олимпийската шампионка от Токио

...
Турнир по карате с участието на олимпийската шампионка от Токио
Коментари Харесай

Над 400 каратеки на Национална купа Русе 2021

Турнир по карате с присъединяване на олимпийската шампионка от Токио 2020 Ивет Горанова събра над 430 състезатели в ОЗК " Арена ".
" Русе е град, който доста обича спорта и му оказва помощ при всяка опция. Радвам се, че тези два дни вашата сила ще бъде тук, и дано най-хубавите, стимулираните и квалифицираните победят ", означи кметът на община Русе Пенчо Милков при откриването на шампионата " Национална купа Русе 2021 ".
Надпреварата бе проведена от Българската национална федерация карате (БНФК) и локалния състезателен клуб " Приста " със съдействието на община Русе. Специални посетители на шампионата бяха Октавиан Амзулеску и Кристиан Богза - президент и вицепрезидент на Румънската карате федерация, както и членове на управлението на БНФК - президентът Алексей Петров, вицепрезидентът Русалин Русалинов и генералният секретар Борис Николов.
Карате празникът на брега на Дунава започва и с присъединяване на олимпийската шампионка Ивет Горанова, която бе център на внимание за дребни и огромни каратеки. При откриването на шампионата й бе връчен публично документ за втори дан от президента и вицепрезидента на БНФК.
Кметът Пенчо Милков награди първите спечелили с медали и грамоти. В шампионата участваха 430 състезатели от 27 клуба в страната.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР