Тук сме, за да коментираме разпространените манипулации след задържането на

...
Тук сме, за да коментираме разпространените манипулации след задържането на
Коментари Харесай

Управляващите поставят под риск цялата система на еврофондовете: Горанов

" Тук сме, с цел да разясняваме публикуваните операции след задържането на Борисов, Горанов и Арнаудова,  от страна на ръководителите на държавното управление. Чу се, че има отчет на Държавната финансова ревизия, формиран през лятото на 2021 г. и той е съображение за противозаконните дейности подхванати по отношение на нас.

 

Чу се и за различен отчет, който евентуално не съществува, само че ще бъде любопитно да се види, и внушава нередности в контролните системи, свързани с европейските фондове. Това слага под риск цялата система на еврофондовете ". Това съобщи на брифинг на ГЕРБ ексминистърът на финансите Владислав Горанов.

 

 

През декември 2019 година в МФ е постъпил сигнал от съдружници на господин Божков, че избрани хазартни оператори не ползват правилно закона. В резултат на това в Държавната комисия по хазарта не постъпват неполагащият се размер такси, свързани с организирането на хазартни игри.

 

" Аз като министър на финансите насочих този отчет към Държавната финансова ревизия. Тя открива, че фактически за интервал от време има декларирани и отчели по-малко  от дължимите такси ”, съобщи Горанов.

 

" Технологията тук е значима. Арест на водача на опозицията, разпореден след показания на министър.-председателя, издава тотална институционална неначетеност. Част от изказванията, които чухме от господин Петков, показвам се възпитано – не дават отговор на истината. Аз не бих се учудил в случай че Европейската комисия спре финансирането към България поради изказванията на министър-председателя, че българската контролна система не работи ", уточни от своя страна Томислав Дончев. 

 

 

" За правото като част от правата на индивида - говорихме към този момент доста. Аз чаках след седмия ден на този противозаконен арест по софийските улици да има тълпи от правозащитни организации. Очевидно не живеем в правова страна ", съобщи от своя страна Десислава Атанасова.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР