Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС, втори в листата на

...
Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС, втори в листата на
Коментари Харесай

Илиан Георгиев, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС: Ще работя за по-добър, по-качествен и по-достоен живот за всеки жител на Благоевград

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС, втори в листата на обединението за 1 МИР-Благоевград Илиан Георгиев беседва с членове на ГЕРБ от клуб „ Еленово “. На срещата участваха общинският началник на ГЕРБ доктор Атанас Камбитов и Бисер Михайлов – член на Областното управление.

„ За първи път сме мощно консолидирани. Влизам в борбата, с цел да върна самочувствието на хората от Благоевград. Ще работя за по-добър, по-качествен и по-достоен живот на всеки един гражданин на община Благоевград. “, това съобщи пред членовете на ГЕРБ Илиан Георгиев.

Той добави, че с опита, който има в обществената сфера, има какво да даде на града и района.

„ Най-важните цели за общината са обучение и опазване на здравето. Трябва да се работи за елитни детски градини, учебни заведения и една съвременна и модерна болница “, добави още той.

Илиан Георгиев съобщи, че ще насочи усилита си за привличане на вложители и икономическо развиване на града, което ще спомогне за по-добър живот на всеки един.

„ Кампанията ще бъде от човек на човек. Ще се опитаме да стигнем до всеки, с позитивизъм да разбираем целите на ГЕРБ-СДС “, приключи Илиан Георгиев.

„ С всички от вас минахме много борби, в по-голямата си част сполучливи. След нас за 5 години една плочка не е поставена. Ние можем и работим. Доказали сме го. Важно е програмата за саниране да продължи, виждате по какъв начин се преобрази Благоевград “, това съобщи Атанас Камбитов, общински началник на ГЕРБ-Благоевград.

Той добави, че област Благоевград има късмет да излъчи трима евродепутати в идните избори за членове на Европейския парламент.

„ Обединени сме, дружно сме и Благоевград ще има народен представител “, приключи Атанас Камбитов

и прикани всички да гласоподават за Илиан Георгиев с номер 22 и преференция 102.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР