Тук съм, за да засвидетелствам преклонението си пред изкуството на

...
Тук съм, за да засвидетелствам преклонението си пред изкуството на
Коментари Харесай

Илияна Йотова откри Държавното първенство по таекуондо

Тук съм, с цел да удостоверявам поклонението си пред изкуството на таекуондото и поддръжката на президентската институция за развиването на спорта в България. Убедени сме в силата на спорта. Отвъд достиженията той построява темперамент и възпитава в отговорност и дисциплинираност, откъсва децата ни от виртуалния свят, в който все по-често живеят. “ С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова откри Държавното състезание по таекуондо. В тазгодишната конкуренция ще се включат над 800 участници от 30 клуба от цялата страна, оповестиха от прессекретариата на президентството.

Илияна Йотова показа пред присъстващите за срещата си през 2017 година с президента на Световната федерация по таекуондо Чунгуон Чо, който я удостоява с черен колан. „ Философията на таекуондото стана част от моята житейска философия. Крайната цел и триумфът са значими, само че по-голям от тях е процесът на постигането им, действието на дребните стъпки, които те усъвършенстват по пътя и построяват характера ти “, уточни вицепрезидентът.

Вицепрезидентът поздрави ръководителя на Българската федерация по таекуондо Слави Бинев, както и всички отдадени на спорта, за силата, волята и упоритостта да не го изоставят даже в тежкото време на пандемия. От своя страна, Бинев посочи мощната ангажираност на президентската институция за обосноваване на децата и младежите да спортуват.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР