Цялото семейство на Пламен, или Ерджан, както е по-известен бохемът

...
Цялото семейство на Пламен, или Ерджан, както е по-известен бохемът
Коментари Харесай

Помните ли Пламен с пържолите, отново се направи на баровец, но пак се изложи

Цялото семейство на Пламен, или Ерджан, както е по-известен бохемът в родното си село Беломорци, е ангажирано с бране на ябълки в Нидерландия

Култовият предприемач от търговищкото село Беломорци, който се прочу в цяла Европа със " златните " пържоли за 650 лв. във Варна това лято, се завърна стремително от Нидерландия, където печели пари. Пламен се прибира, с цел да зарежда родната кръчмарска стопанска система.

Явно Пламен добре е припечелил зад граница, защото със собствен приятел сядат в крайбрежна механа в Несебър, а обичащият живота и нагизден от глава до пети със злато баровец още веднъж си поръчва от скъпарския телешки рибай стек.Нещо повече! Пламен Христов още веднъж снима яденето на " златната " пържола. Както и предходния път, по този начин и в този момент предприемачът записва диалога му със сервитьорката, която му изяснява тънкостите на ястието и за какво е поднесено с кокал, а не е чисто.

От оповестеното от самия него видео се вижда, че в чинията има гарнитура от варени картофи и гъби.

" Рибай стек, отново сме в България. В Несебър ", споделя пред камерата Пламен и стартира да хапва от месото. Пържолата усърдно снима процедурата по обяда. Накрая не излиза наяве каква сметка е платил баровецът, защото видеото стопира по време на яденето.

Цялото семейство на Пламен, или Ерджан, както е по-известен бохемът в родното си село Беломорци, е ангажирано с бране на ябълки в Нидерландия по думите на кмета на обитаемото място Христо Илиев. В Нидерландия Пламен изкарва положителни пари, с които е съумял да си купи къща и да измести цялото си семейство там, до момента в който тече сезонната работа.

Наред с това Ерджан заплаща добре на служащи от неговото село и околията да пътуват до Нидерландия и да се ангажират с работата по доходоносния бизнес. Те се прибраха по родните домове у нас и се очакваше единствено Пламен и фамилията му да си дойдат. Което към този момент е реалност. Мъжът, който разгласява видео с колосална сметка за три пържоли, живее в истински дворец в Беломорци и мнозина се съмняват, че само бизнесът с ябълки му носи толкоз огромни облаги.

Семейството има висок стандарт на живот и обича да го показва. Самият Пламен постоянно се снима по баровски заведения за хранене, а на фотосите членове на семейството размахват пачки с евро. В различен случай Пържолата посипва с банкноти фолкпевицата Райна.

След новия клип с ястие на телешки рибай стек в Несебър Пламен Пържолата разгласява различен клип, до момента в който кара лъскавия си мерцедес по автомагистралата. На него се вижда по какъв начин тузарят кара със 195 км/ч и нарушава с 55 км/ч ограничаването на скоростта по родните аутобани.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР