Цялостното решение на HP за разработване на продукти бе показано

...
Цялостното решение на HP за разработване на продукти бе показано
Коментари Харесай

HP представи подобрения при работните станции и нови VR продукти

Цялостното решение на HP за създаване на артикули бе показано на SOLIDWORKS World 2018

На SOLIDWORKS World 2018 HP разгласи, че ще укрепи своите най-продавани мощни работни станции HP Z4 с опция за избор сред Intel Xeon или Core X процесори и поддържка на двойна рискова графика. Освен най-новата технология на HP, на събитието бяха показани и бюджетни пълноцветни 3D принтери, като по този метод компанията акцентира усъвършенстваното изцяло решение, ориентирано към разработчиците на артикули.

“Обновената работна станция Z4, дружно с най-новият хедсет HP Windows Mixed Reality и последните комфортни решения и услуги за виртуална действителност, предлагани на клиентите, ще трансформират метода, по който се развиват продуктите в другите промишлености ”, разяснява Гуен Кобъл, шеф „ Работни станции, тънки клиенти, търговски решения и смесена действителност “ за Европа, Близкия Изток и Африка. “През миналата година, HP показа най-мощната работна станция в света, най-мощния хибрид и първите в света професионални VR раници. Днешните вести са отражение на фокуса ни върху непрекъснатото разширение на портфолиото от работни станции и VR благоприятни условия, които ще разрешават удивителни нови прекарвания и ще дефинират бъдещето на компютърните технологии. ”

Работните станции HP Z4 са идеални за конструиране, симулация, обработка на видео файлове и виртуална действителност, предоставяйки нужната продуктивност за редица приложения. Работните станции HP Z4 могат елементарно да се оправят със задания, изискващи обработка на висока периодичност, голям брой CPU ядра и двойни високопроизводителни процесори. Освен процесорите Intel Xeon W, работната станция Z4 може да бъде конфигурирана и с процесори Intel Core  X с до 18 ядра и до два рискови графични процесора за още по-висока мощ и продуктивност. С дизайн, създаден въз основата на симулации и опция за генериране на VR наличие, потребителите безпроблемно могат да основават дизайн, симулации или визуализации.

“В Motus Motorcycles, скоростният дизайн ни оказва помощ да сътворяваме най-бързите сухопътни мотори в света “, показа съсобственикът на компанията – Брайън Кейс. “Нашата визия бе да проектираме и създадем в действителност удобно американско спортно колело. Всяко взето решение се водеше от нашите три съществени идеала: продуктивност, комфорт и диапазон. Работните станции на HP и софтуерът SolidWorks ни помогнаха това да се случи. “

HP показа и HP Windows Mixed Reality Headset – Professional Edition. Този VR хедсет обезпечава великолепно прекарване, с помощта на резолюция 1440×1440 за всяко око и периодичност на възобновяване до 90Hz. Потребителите ще се насладят на шестте степени на независимост, неналичието на рамки и включените безжични контролери за придвижване. За бизнеса този хедсет е съвършената композиция от улеснение и лесна приложимост, защото идва с лесни за поддръжка, подменяеми подложки за лице. Използва се също двойно подплатена лента за глава, елементарен бутон за настройки и екран с предно окачване за великолепно прекарване за един или повече консуматори.

За да обърне внимание на редица тромави и непреодолими аспекти при създаването и внедряването на VR, HP показа и HP VR Launch Kit за Unreal Engine. VR комплектът е основан, с цел да форсира решенията, като фрапантно рационализира VR създаването посредством визуализация на дизайна. Позволява на потребителите бързо да дефинират оптимални компютърни конфигурации и да си спестят дни в подготовката на виртуална действителност, с помощта на Datasmith, която автоматизира процеса на оптимизация на 3D ресурсите за разработчици на виртуална среда и включва постоянно срещани интеракции, в това число извеждане на части и напречни разрези на модели. Комплектът HP VR Launch Kit е набор от принадлежности, основан на Unreal Engine и е създаден за бизнеса от HP, Intel и Epic Games.

Новите артикули, които допълват цялостното хардуерно портфолио за продуктови разработчици, са работните станции от серията HP Z, включително и най-мощната работна станция в света – HP Z8; новите мобилни работни станции от серията HP ZBook, в това число и първата най-мощна хибридна работна станция – HP ZBook x2; както и HP Z VR Backpack – първият в света професионален портативен VR личен компютър.

Цени и наличност
Работна станция HP Z4 с процесор Intel® Core™ X ще бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през март, с цена от €1,500. Работна станция HP Z4 с процесор Intel Xeon е налична в Европа, Близкия Изток и Африка през март, с цена от €2,000.HP Windows Mixed Reality HMD – Professional Edition се чака да бъде в наличност в Европа, Близкия Изток и Африка през април с цена от €550. Тук можете да разгледате спецификациите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР