Цяло Неделино е потънало в скръб, след като пристигнала вестта

...
Цяло Неделино е потънало в скръб, след като пристигнала вестта
Коментари Харесай

28-годишен родопчанин почина в Испания

 Цяло Неделино е потънало в тъга, откакто пристигнала вестта за умрелия техен 28-годишен съгражданин в Испания.

Борислав Дюлев работил в чужбина от много време. Трагедията се разиграла на 10 май по време на вечеря, когато му прилошало и след секунди умрял.

Според предварителна информация, младият мъж е получил солиден инфаркт, в резултат на което умрял скоротечно. В момента жителите на цялата родопска община събират средства, с цел да приберат тялото на Дюлев в родното му Неделино, осведоми кметът Боян Кехайов.

" В Неделино към този момент тече организация за подкрепяне на фамилията и събиране на средства посредством обществените мрежи, като Общината на своя уебсайт е разгласила банковата сметка и апел към жителите за поддръжка. Отделно от това ще бъде свикана Общинска сесия, на която ще бъде взето решение каква сума ще може да отдели общината за подкрепяне на фамилията “, разяснява Кехайов пред " Дарик Радио ".

Сумата, нужна за превозването на тленните остатъци, е най-малко 8 хиляди евро.

Борислав е бил фамилен, като брачната половинка му е бременна в четвъртия месец. Във всички търговски обекти на територията на общината са сложени кутии за събиране на дарения.

Всеки, който желае да помогне на опечаленото семейство в този сложен миг за тях, да го направи като подари парични средства на посочената банкова сметка: ES3521034703540010103329 – Sevdalin Vasilev Dyulev
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР