Цялата ловна дружинка на Раковски, която наброява над 100 души,

...
Цялата ловна дружинка на Раковски, която наброява над 100 души,
Коментари Харесай

Цялата ловна дружинка на Раковски на разпит в Икономическа полиция, срещнали кандидат от ГЕРБ

Цялата ловна дружинка на Раковски, която наброява над 100 души, е призована да се яви в Икономическа полиция след среща с кандидат-депутат от ГЕРБ. В срещата с Младен Шишков са взели участие не повече от 20-30 души от локалните фенове на лова. Сега обаче всички би трябвало да дават пояснения.

Кметът на Раковски Павел Гуджеров, претендентът за народен представител от ГЕРБ Младен Шишков и координаторът на партията за Пловдивска област Георги Мараджиев чакат пред Икономическа полиция - Пловдив, дружно с привиканите за разпит ловци от дружинката. Сред тях е 63-годишният Васил Бойкин, написа.

„ Не знам защо съм тук. Досега в никакъв случай не съм викан в полиция. Уплашиха 10-годишния ми внук, 3 пъти идваха вкъщи да ме търсят “, описа Бойкин. Той не е бил на срещата предходната събота, на която кандидат-депутатът Шишков е разговарял с ловци от Раковски.

И 44-годишният Младен Мандраджийски недоумява за какво е привикан в Икономическа полиция.

„ Бях на тази среща. Състоя се до язовира в кв. „ Ген. Николаево. Шишков пристигна при нас да показа програмата си. Продължи не повече от 15 минути. След това ние останахме да обядваме, както вършим нормално след лов”, описа Мандраджийски.

По думите му е изцяло необяснимо всичко, което се случва. „ Това за мен е политическа репресия”, уточни той.

Мараджиев и Гуджеров не изключват в околните дни да бъдат задържани. Те настояват, че репресиите са ориентирани към избрани общини, където ГЕРБ е мощен. „ Защо не удрят Садово, Първомай и „ Родопи “. Шефове на районни ръководства се надпреварват да се докарват пред Рашков. Жалби няма, те са единствено в главите им “, разяснява Мараджиев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР