Цветовете на Андалусия! Охрата на безкрайните полета, искрящо зеленото и

...
Цветовете на Андалусия! Охрата на безкрайните полета, искрящо зеленото и
Коментари Харесай

Антонио Бандерас носи статуя на Христос в Малага през Страстната седмица

Цветовете на Андалусия! Охрата на безкрайните полета, искрящо зеленото и оранжевото на портокаловите градчета, синьото на планината Сиера Невада и пъстрите поли на танцьорките на фламенко. Бойка Велинова, която от години обикаля света, само че е избрала за базов лагер тази самостоятелна област на Испания, ще ни даде скъпи препоръки, в случай че решим да отскочим за пролетните празници до Андалусия. Впрочем, там назовават Великден Страстната седмица.


Бойка, която е сътрудник на „ Покана за пътешестване “ в Андалусия, продължава описа си за великденските празници там. Тя има вяра, че „ Човек вижда толкоз, колкото знае “. Не умее да стои в зоната на комфорта и да обуздава любознанието си към живота, по тази причина си предизвиква дълги пътешествия из целия свят, които по-късно споделя на драго сърце.

Госпожа Велинова е посетила 109 страни на 6 континента, а резултатът е повече от 200 пътеписа, кулинарни публикации и фоторепортажи.


Чуйте описа на Бойка за празненствата и шествията през Страстната седмица в Андалусия и за специфичното присъединяване на Антонио Бандерас в тях.

Снимки: персонален списък на Бойка Велинова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР