Цветни сватбени рокли са топ модна тенденция днес. Понесете се на

...
Цветни сватбени рокли са топ модна тенденция днес.
Понесете се на
Коментари Харесай

Цветни сватбени рокли – магия и красота

Цветни сватбени рокли са топ фешън наклонност през днешния ден.

Понесете се на крилата на цветна палитра – розово, синьо, лилаво, зелено!

Цветните рокли ще подчертаят вашата женска хубост и характерност. Моделът на роклята ще бъде определен особено за вас. Той ще отразява вашия темперамент и външен тип.

Сега не е наложително булката да бъде в бяло. Изпробвайте нещо ново и забравете безконечната традиция.

Ако сте избрали да имате цветна женитба, то булченската рокля може да бъде в някакъв неочакван цвят. Нека бъде нетрадиционна. Заедно с тематичните сватби, които са отдадени на избрана тематика (рустик, кино, ретро, морска, горска), супер съвременни са сватбите в избран цвят.

Какво значи цветна женитба?

Цялата женитба се прави в избран цвят – украсата на залата, столове, завеси, украшения на масите, тортата, поканите и самата булчинска рокля.

 Цветни сватбени рокли - магия и хубост

Все повече дами избират цветни сватбени рокли за своя специфичен ден.

Малко история

Бялото е знак на искряща непорочност. Бели рокли са носили булките още в далечни времена. Ключов миг е сватбата на кралица Виктория, която поставя началото на традицията – младоженка в бяло.

Но не всички народи считат бялата рокля за обичайната за сватбата. Различните страни имат разнообразни желания за цвят на булчинската рокля. Розовата рокля е знак на спокоен фамилен живот, синята – на непорочност и непорочност, лилавата рокля е отбрана за фамилната двойка от неприятни очи и злоба.

Булката избира цвета на роклята съгласно стилния тренд сега и модела съгласно външния си тип: цвят на косата, лице, фигура.

Добре е да помислите за цветна рокля, в случай че имате тематична женитба в природата или край морето. Тогава е добре да употребявате сватбена рокля в някакъв цвят, с цел да не се зацапва, когато допира земята и да се чувствате умерено цялата вечер.

Ето кои цветове да изберете за цветни сватбени рокли:

Синьо

Синьото е цветът на небето, на морето. Синият цвят е знак на непорочност и непорочност, невзискателност и хубост. Булка в синьо ще наподобява като нежна принцеса и ще има сладко лъчение.

Синя булченска рокля е най-подходяща за женитба измежду природата и край морето. Кои сезони е добре да се носи синя сватбена рокля? Най-подходящо е пролетта и лятото. Ако желаете да омекотите цвета, използвайте разнообразни тонове на синьото: тюркоазено и лазурно синьо. Те са леки, спокойни, ефирни и нежни цветове.

 Цветни сватбени рокли - магия и хубост

Розово

Най-сладкото лъчение на. Розовото е романтика, деликатност и младост. Подходяща за доста млади девойки и булки. Вземете поради цвета на косата си, когато носите розово. Блондинките е добре да носят бледорозов и цвят праскова. Ще отиват идеално на лицето им. Булките с тъмни коси е добре да носят цвят сьомга.

 Цветни сватбени рокли - магия и хубост

Люляк

Великолепен, запленяващ люляков цвят. Колкото естествени нюанси имат люляковите дръвчета, толкоз цветове може да изберете за сватбена рокля. Подходящ е за всички. По-светлите и меки цветове на люляка са за светли коси, а по-наситено лилаво – за по-тъмни коси.

Невероятно красиви цветни сватбени рокли в нюансите на люляковото.

Червено

С блестящо алена рокля ще бъдете блестяща звезда. Червеното се свързва със мощ, благосъстояние, обич, благоденствие, празнуване. Много добър избор ще извършите, в случай че облечете алена сватбена рокля. Ще привлечете всички погледи! Тук също може да помислите за нюансите на аленото, според от вашия външен тип. По-светлите дами е добре да носят коралови цветове, а по-тъмните – да облекат блестящо алено.

 Цветни сватбени рокли - магия и хубост

Зелено

Сватба в зелено и сватбена рокла в зелено, за какво не? Ако сватбената гала е през лятото, това е съвършен избор за вас. Зеленото се сързва с шанс, благоденствие, наслада, вяра. Булките със светли коси е добре да носят цвят шам-фъстък, а по-тъмните – по-бледи и светли нюанси на зелното.

 Цветни сватбени рокли - магия и хубост

Лилаво

Една тайнственост, една мистерия, една приказна история. Ако изберете виолетов цвят за сватбена рокля, то вие сте самоуверен човек, обичате да изразявате себе си. Лилавото, виолетовото и неговите нюанси показват мощна обич, женственост и страст. Изключително мощен и необикновен цвят за булченска рокля. В комбиниране с автентичен, несравним модел на роклята, вие ще бъдете същинска загадъчна дама.

Други цветове, подобаващи за сватбени рокли са: златен, бежов и разнообразни нюанси на бялото за булките, които желаят да спазят класиката: млечно бяло, кремав, шампанско, карамел, сметана. Интересен цвят за женитба е модерният цвят марсала.

Известните дизайнери по целия свят също демонстрират дефилета с цветни булчински рокли през 2023.

Кои са известни дизайнери и фешън къщи за булчински рокли:

Сватбена работилница „ Божур “, Христо Чучев – дизайнер, булчински рокли „ Миламира “, Роза Клара, Ерса ателие (Ersa Atelier), Зухаир Мурад, Сан Патрик, Вера Уанг, Pronovias, Alfred Angelo, Elisabetta Polignano, Amelia Sposa, Oksana Mukha, Анна Чудова, Татяна Каплун, Виктория Спирина, марка Габиано (Gabbiano).

В допълнение, всички цветни сватбени рокли имат потребност от подобаващи аксесоари – чанта, обувки, бижута.

Бижутата е наложително да бъдат в звук с роклята. По-студените цветове като синьо и зелено, би трябвало да се допълват с перли и сребро, а аленото със злато, злато с диаманети и камъни.

 Цветни сватбени рокли - магия и хубост 6

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР