"Цветин ме впечатли. Много се влюбих. Имаше една чистота и

...
"Цветин ме впечатли. Много се влюбих. Имаше една чистота и
Коментари Харесай

Камелия изповяда най-голямата си болка

"Цветин ме впечатли. Много се влюбих. Имаше една непорочност и неустрашимост в него. Аз бях на 26, той на 19 и това беше доста необичайно. Разбих всички клишета с него. Когато срещнеш своя си човек, сродната си душа - нещата просто се случват. 20 години по-късно с ръка на сърцето мога да кажа, че това си е моят човек. "

Така разказва фолк певицата Камелия огромната си обич пред водещата Диана Любенова по bTV, където беше посетител във връзка старта на музикалното риалити "Гласът на България " на 18 февруари, в което певица е треньор. Макар и провокативна на сцената, Камелия показа, че в персоналния си живот е сантиментална и отдадена единствено на един мъж към този момент 20 години.

"Цветин доста ме научи да бъда търпелива и да изваждам мъдрост от всички случки. Тръгнах си естествено по пътя и нищо не беше за всяка цена ", добавя тя.

"Човек е хубаво да се научи да приема живота подобен, какъвто си е. Не би трябвало да му се съпротивляваме. Всичко би трябвало да се приема, с цел да се чувстваш добре. Старая се и да се храня добре. Човек би трябвало да се себеизяви, с цел да не задържа отрицателни неща в себе си. Ако премълчава, в случай че задържа засегнатост, ненавист - той стартира да пълнее, погрознява, изкривява се и се разболява. Естествено, добре е и това да се съчетава със здравословен метод на живот. "

По този метод Камелия коментира по какъв начин съумява да се поддържа млада, красива и свежа на сцената след толкоз доста години.

"Трябва да се научим да поемаме отговорност за живота, който ни се случва. Той е подобен, какъвто си го сътвориш. Нищо не идва извън - всичко е от вътрешната страна. ", добавя тя.

"Най-голямата ми болежка беше, когато изгубих татко ми. Много държах на него и доста ме болеше. Когато той умря, трябваше да пея, когато го погребахме - трябваше да подгрявам Лепа Брена. ", със сълзи на очите споделя певицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР