Цветан Йомов, баща на футболиста на ЦСКА-София Георги Йомов, и

...
Цветан Йомов, баща на футболиста на ЦСКА-София Георги Йомов, и
Коментари Харесай

Появиха се още подробности за екшъна с Йомови в София


Цветан Йомов, татко на футболиста на ЦСКА-София Георги Йомов, и по-малкият му наследник са предали законно притежаваното оръжие, с което е стреляно по време на случая на Околовръстното шосе в София нощес. Изстрелите са създадени със стоп патрони, само че са предизвикали пострадвания, тъй като са създадени отблизо разстояние, оповестява Българска национална телевизия, базирайки се на информация от свои източници.

Цветан Йомов, който е татко на футболиста Георги Йомов, както и братът на спортиста, през днешния ден се явиха в полицията. Двамата бяха търсени по отношение на престрелката нощес.

При престрелката бяха ранени двама души - единият в двата крайници, а другият в бедрото.

Цяла заран полицията извършваше изземвания и претърсвания в дома на футболиста. Пред проверяващите той е разказал, че на бензиностанцията е станал спор сред брат му и група непознати. Впоследствие брат му се обадил на татко им, а след идването му той е създал изстрели по двама души.

Простреляните са 26-годишният Марио Вълчев и 36-годишният Иван Петров. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Очаква се да стане ясно дали прокуратурата ще повдигне обвиняване на футболиста. Засега от футболния клуб отхвърлят коментар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР