Цветан Цветанов В момента президентът Румен Радев и БСП са

...
Цветан Цветанов В момента президентът Румен Радев и БСП са
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ ще приеме декларация, че никога няма да се коалира с БСП


Цветан Цветанов

" В момента президентът Румен Радев и Българска социалистическа партия са като скачени съдове. И едните приказват за оставка на държавното управление, и президентът приказва за оставка. Оставки могат да желаят всички, само че сега болшинството е устойчиво ". Това разяснява в петък пред бТВ водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В неделя ще се състои отчетно заседание на ГЕРБ, на което ще бъде препоръчана декларация, че партията в никакъв случай няма да се коалира с Българска социалистическа партия.

" Ще предложим такава декларация, тъй като би трябвало един път вечно да спрем със спекулациите, че имало хора от Българска социалистическа партия, които преговаряли с ГЕРБ за взаимно управление”, разясни Цветанов.

По думите му сега левицата се пробва да дискредитира държавното управление и да предизвика непрекъснато напрежение в политиката.

" Ние имаме една единствена цел по отношение на европейското председателство – да участваме всички в този развой. Опозицията имаше опция техният водач да бъде началник на българския парламент ", сподели още Цветанов.

По думите му обаче все пак " националният тим " на страната ни би трябвало да бъде единен, тъй като следва председателство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР