Цвета Караянчева, фейсбукЦвета КараянчеваРазделението не помага на никого, каза вчера

...
Цвета Караянчева, фейсбукЦвета КараянчеваРазделението не помага на никого, каза вчера
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Кой започна разделението ? Помните ли алтернативното шествие на Румен Радев на 19 февруари 2020 година


Цвета Караянчева, фейсбук
Цвета Караянчева
Разделението не оказва помощ на никого, сподели през вчерашния ден на Шипка министър председателят Петков. Аз ще кажа друго: Който сее ветрове, жъне стихии! Приемате ли това, което се случи по време на тържественото честване, господа ръководещи?! Гротескно беше, нали? Нелепо, вулгарно, неоправдателно. В ден, предназначен за поклонение. За мен е недопустимо, без значение, че съм представител на опозицията. Защото „ сюжетът “ се повтаря.

Спомняте ли си по кое време бяха положени основите на разделянето на българите и от кого? Ще ви оказа помощ с отговора: на 19 февруари 2020 година на церемонията в София във връзка гибелта на Левски, когато Румен Радев /архитект на ръководещата коалиция/ подцени кмета на столицата, патриарха и ръководителя на Народното събрание и поведе различно шествие.

Тогава същите групи от хора, които през вчерашния ден освиркаха Кирил Петков на Шипка, следваха Радев, скандираха “у-у-у-у ” по време на речта на Фандъкова и оскверниха паметта на Апостола.

Впоследствие тези използвани групички от псевдопатриоти се придвижиха на Шипка и се вклиниха във всички следващи национални празнувания. Една обидна и срамна за всички ни „ традиция “ се настани трайно в политическия живот на България.

Какво можем да чакаме отсам – нататък – бутафорни бесилки, ковчези, черни чували… Доскоро на Румен Радев това му изглеждаше като инструментариум на демокрацията. Духът обаче е излязъл от бутилката! И не знам има ли по какъв начин да бъде върнат обратно…
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР