Цвета Караянчева е изключително сериозен политик, отговорен човек и обаятелна

...
Цвета Караянчева е изключително сериозен политик, отговорен човек и обаятелна
Коментари Харесай

Симеонов за протестиращите: Червени кхмери, ако имаха калашници, щяха да трепят наред, а Радев...

Цвета Караянчева е извънредно сериозен политик, виновен човек и обаятелна жена. Съчетание на тези качества рядко се среща в политиката.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия водачът на НФСБ Валери Симеонов.

"Искам да изразя поддръжката си към нея и поста й. Оставката й към този момент е отминала тематика. Каква оставка, какви 5 лева Претопляте тук манджата единствено. 5 квартални благоевградски хулиганчета хвърлят яйца. Това ли са значими събития, които би трябвало да обсъждаме в най-гледаното време ", захапа водещите той.

"Не стои на дневен ред оставката на Караянчева. Тя си прави работата ", сподели Симеонов.

"Хората, които стачкуват, също употребяват метрото. Те направиха терористичен акт там, само че им беше простено, тъй като са свързани с президента ", съобщи водачът на НФСБ. Според него думите на Караянчева от преди дни са възможни, тъй като въпреки всичко са казани на партийно заседание.

Според него няма споразумение сред ГЕРБ и Движение за права и свободи и думите на Цветан Цветанов за сходно нещо към този миг са несъстоятелни.

Симеонов сподели, че въпреки всичко е в положителни връзки с някогашния втори в ГЕРБ и е допустимо да направи в коалиция с всяка българска партия, с изключение на с Движение за права и свободи.

Лидерът на НДСБ закачи Виктор Николаев:

"Видях ли, че не съм желал да ви отстранявам преди месеци. Само ще ви кажа, че аз ви видях, че бяхте на митинга против мене преди 2 години и ми стана необичайно, тъй като не съм забелязал да имате нещо срещу мен ", сподели с усмивка Симеонов и срещна ответна от водещия.

Симеонов разяснява протестиращите:

"Това са червени кхмери. Те споделят, че приказват истината и няма друга такава. Това е нещо като съживен 9-и септември, когато са избивали богатите. Летят яйца, тъй като нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят наред ", сподели той.

"Каракачанов желае да обере лаврите, като предлага експертен кабинет. Това не е в съгласие нито с мен, нито с Борисов. Ние какво сме? Лукови глави ли? ", запита той.

" Румен Радев е едно постоянно недоволно дет е. Ако българската политика е едно семейство, то той е едно дете, което постоянно тропа с краче и не приема нищо ", сподели Симеонов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР