ЦСКА започна с категорична победа втория полусезон от волейболното ни

...
ЦСКА започна с категорична победа втория полусезон от волейболното ни
Коментари Харесай

Волейболните отбори на ЦСКА и Левски започнаха годината с победи

ЦСКА стартира с безапелационна победа втория полусезон от волейболното ни състезание при дамите Демакс Лига. Момичетата на Юлия Иванова и Тони Зетова не оставиха късмет на ДКС Варна при визитата в морската ни столица. „ Червените “ ликуваха с 3:0 (25:18, 25:14, 25:18) и записаха шестия си триумф от началото на сезона. Резултат, който ги върна на второто място в класирането, с две точки повече от Казанлък Волей.

Срещата във Варна мина под превъзходството на нашите волейболистки. ЦСКА сподели доста положително равнище на игра в отбрана, като „ алените “ рано взимаха предимство в геймовете. Единствено в третата част домакините стояха по-близо в резултата, само че в самия завършек на гейма ЦСКА още веднъж увеличи равнището и се поздрави с чистия триумф.

В идващия кръг отборът ни приема Марица. Мачът е на 4 февруари от 16:00 часа в зала „ Васил Симов “.

Успешен старт на годината записа дамският тим на Левски. В зала " Левски София " състезателките на старши треньора Петър Шопов се постановиха с 3:0 (25:15, 25:19, 25:23) над Хектор.

Така " сините " записаха 5-а победа за сезона в шампионата. Те имат и 3 загуби и заемат 4-ата позиция с 2 точки по-малко от третия Казанлък, на който имат аудиенция на 3 февруари.

Левскарките завоюваха решително първите 2 гейма против Хектор. В третата част гостенките дадоха по-голям отпор, само че в последна сметка отборът ни записа чиста победа в дуела, който продължи 1 час.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР