ЦСКА започна подготовка за полуфиналнта серия с Балкан от Националната

...
ЦСКА започна подготовка за полуфиналнта серия с Балкан от Националната
Коментари Харесай

Две контузии в ЦСКА преди сблъсъка с Балкан

ЦСКА стартира подготовка за полуфиналнта серия с Балкан от Националната баскетболна лига в мощно понижен състав. Двама от значимите играчи на „ армейците “ Драган Зекович и Зейн Ноулс са с травми, които получиха по време на втория мач от четвъртфиналите с Левски.

Както Sportal.bg първи писа, травмата на сръбския център не е сериозна. Той получи удар в лявото коляно при триумфа над „ сините “ в столичната зала „ Триадица “, само че към момента изпитва болежка, която го вади от сметките на треньора Росен Барчовски за няколко дни.
 Стана ясно какво е положението на Драган Зекович Стана ясно какво е положението на Драган Зекович
Проблем с коляното има и 208-сантиметровият Ноулс, който към момента е под сериозен въпрос за мача с сегашния първенец, научи Sportal.bg.

През тази седмица пък всички юноши на отбора са ангажирани с Републиканското състезание за Старша възраст, тъй че те също няма да се включат в подготвителния развой на мъжкия отбор.

ЦСКА гостува на Балкан в първите два мача от полуфиналните плейофи, които ще се изиграят на 12 (петък) и 14 май (неделя) от 19:00 часа в „ Арена Ботевград “.

Играе се до три победи от пет срещи, като третият конфликт ще бъде в залата на „ алените “ на 17 май (сряда). Евентуален четвърти мач е плануван за 19 май, още веднъж в София. Ако се стигне до решаваща среща №5, то тя ще върне още веднъж двата тима в Ботевград
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР