ЦСКА-София замина днес рано сутринта за втория си подготвителен лагер,

...
ЦСКА-София замина днес рано сутринта за втория си подготвителен лагер,
Коментари Харесай

ЦСКА-София потегли към Испания, започва с контролите от утре

ЦСКА-София отпътува през днешния ден рано сутринта за втория си предварителен лагер, който ще се организира в Испания. Там алените ще изиграят четири контроли. Първата е още на следващия ден и ще е против китайския Дзянсу Сунин, който е воден от италианската легенда Фабио Капело. Двубоят стартира в 17:00 часа. Дзянсу Сунин приключи на 12-о място в последния шампионат на Китай.

На 27 януари футболистите на Стамен Белчев ще се изправят против украинския гранд Динамо (Киев). Двубоят ще стартира в 13:00 часа.

Третият мач на отбора е на 31 януари (сряда) против първенеца на Русия Спартак (Москва), в който играе футболист №1 на България за последните 3 години Ивелин Попов. Двубоят е плануван за 18:30 часа.

Последната инспекция на ЦСКА-София в Испания е с различен китайски тим - Тянжин Теда. Мачът е на 2 февруари, а часът ще бъде конкретизиран в допълнение. Тянжин Теда приключи на 13-о място в миналия шампионат. Начело на отбора е немската легенда Ули Щилике.

Групата за лагера: Георги Китанов, Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Станислав Манолев, Александър Барт, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров, Валентин Антов, Стойчо Атанасов, Жеферсон Телес, Никола Борисов, Кристиян Малинов, Кирил Десподов, Радослав Живков, Александър Георгиев, Тиаго Родригес, Енрике Рафаел, Жан Бланко, Раул Лое, Роланд Алберг, Божидар Чуканов и Фернандо Каранга.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР