ЦСКА-София приема Славия днес от 17,30 часа на “Българска армия”

...
ЦСКА-София приема Славия днес от 17,30 часа на “Българска армия”
Коментари Харесай

ЦСКА-София с тежък тест срещу Славия

ЦСКА-София приема Славия през днешния ден от 17,30 часа на “Българска армия” в опит да реализира първа победа в елита от повече от месец насам. За последно “червените” надделяха Верея с 3:0 на 22 септември и от този момент записаха единствено равенства.

ЦСКА-София записа единствената си победа в този интервал над втородивизионния Ботев Враца за купата, като триумфът още веднъж не пристигна елементарно. Напускането на победния път несъмнено разколеба уверенността на играчите на Стамен Белчев, които през днешния ден ще изправят против тим в напредък като Славия.

Победата е доста значима на фона на идната среща с водача Лудогорец. Славия няма загуба в последните си пет турнирни мача, а през седмицата надигра с 2:1 след продължения Локомотив Пловдив. Именно умората от мача в четвъртък може да се окаже решаваща за изхода на мача, защото треньорът Златомир Загорчич не разполага с дълбочина в състава.

Стамен Белчев до последно ще се колебае дали да пусна на върха на офанзивата Каранга или Кубемба. Бразилецът е с насъбрани картони и при нов ще пропусне дуела с Лудогорец, което надали е по усета на Белчев.

Вероятни сформира:

ЦСКА-София: Черниаускас, Дюлгеров, Бодуров, Чорбаджийски, Недялков, Пинто, Малинов, Манолев, Тиаго, Меркадо, Каранга.

Славия: Стергиакис, Абуд, Христов, Велков, Ндонг, Мартинов, Велев, Иванов, Минчев, Мба, Димитров.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР