ЦСКА-София направи спешен трансфер, за да заздрави защитата си. Клубът

...
ЦСКА-София направи спешен трансфер, за да заздрави защитата си. Клубът
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" спешно се подсили със защитник от Украйна

" ЦСКА-София " направи незабавен трансфер, с цел да заздрави отбраната си. Клубът подписа с люксембургския национал Енес Махмутович (24 г.), който даже дойде в България от лагера на националния си тим за контролите със Северна Ирландия и Босна и Херцеговина.

Софийският клуб в действителност се възползва от новото предписание на ФИФА, даващо опция на футболисти от украинското и съветското шампионати да преминат със свободен трансфер в други тимове до привършване на военния спор в Украйна.

Махмутович до момента играеше за " Лвов ", с който имаше контракт до юни т.г. До момента той бе записал 33 мача и 1 гол за украинския отбор и даже носеше капитанската лента, само че не е упражнявал с " Лвов " в последния месец поради военните дейности.

Преди това е играл във " Фола Еш " (Люкс), дублиращия тим на " Мидълзбро " (Анг), " Йеовил Таун " (Анг) и " Маастрихт " (Нид).

Енес Махмутович бе притеглен, с цел да запълни дупката в защитата на " ЦСКА-София ", отворила се поради тежката контузия на капитана Юрген Матей. Нидерландският бранител няма да играе най-малко до края на сезона.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР