ЦСКА-София направи добър трансферен удар, след като продаде централния защитник

...
ЦСКА-София направи добър трансферен удар, след като продаде централния защитник
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" продаде свой играч на лидера в Швейцария

" ЦСКА-София " направи добър трансферен удар, откакто продаде централния бранител Карол Метс (28 г.) на водача в швейцарската Суперлига " Цюрих ". Параметрите по договорката бяха оповестени за конфиденциални, само че при всички случаи българският клуб е на облага, защото притегли Метс през септември като свободен сътрудник от " Ал Итифак " (С. Арабия). От тогава той изигра 14 мача за " ЦСКА-София " - 12 за състезание и 2 за купата. Заради по-късното привличане на играча клубът нямаше опция да го картотекира за шампионата Лига на конференцията.

До през вчерашния ден " ЦСКА-София " водеше договаряния за продажбата на Метс в кипърския АПОЕЛ, като даже прехвърлянето бе счетен за сигурен. В последния миг обаче договорката пропадна. От кипърския клуб обясниха, че от българска страна внезапно са сложили неуместни условия. Истинската причина в действителност се оказа офертата от " Цюрих " и решението на самия Карол Метс.

" Към естонския национал, чийто договор изтичаше в края на сезона, имаше интерес и от други задгранични клубове, само че швейцарците бяха най-настоятелни в желанието си да го привлекат, предлагайки най-сериозна оферта. Определящо за прекосяването му беше и желанието на самия играч да играе по-редовно като титуляр ", написаха от " ЦСКА-София ".

След продажбата на Метс евентуално ще се стигне до привличане на нов бранител. За това загатна треньорът Стойчо Младенов нощес при заминаването на тима за лагер в Турция. " Очаквам нови футболисти да се причислят към нас по време на лагера. Когато всичко приключи сполучливо ще ви уведомим. Говорим за задгранични попълнения ", сподели той.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР