ЦСКА-София изпрати трета поредна година без трофей и това никак

...
ЦСКА-София изпрати трета поредна година без трофей и това никак
Коментари Харесай

Христо Янев вариант да поеме ЦСКА-София

ЦСКА-София изпрати трета поредна година без трофей и това по никакъв начин не се харесва на ръководителите на “Армията”. Точно поради това те са толкоз дейни на трансферния пазар и към този момент привлякоха няколко класни играчи като Тони Уот, Денис Давидов, Диего Фабрини и Петър Занев. А ще има и още нови. Сега обаче е време клубът да назначи и непрекъснат треньор. Първият вид бе сърбинът Ненад Лалатович, само че там нещата се разсъхнаха бързо. Вторият бе връщане на Стамен Белчев. 50-годишният хасковлия, който вкара Арда за пръв път в елита на родния футбол, обаче е отказал да работи с Люпко Петрович и ще проъдлжи случката си в Кърджали. Така в клуба съществено се замислят да слагат Христо Янев на треньорския пост. В момента той извършва ролята на скаут за “червените”.

Янев води тима в края на предишния сезон, когато размени точно Стамен Белчев, само че тогава шефовете не му се довериха да остане за непрекъснато. Сега обаче обстановката е друга и експертът може и да получи нов късмет да застане отпред на отбора. Голям плюс за него е, че познава чудесно ситуацията на “Армията”, а също така е и любим на почитателите. Така че не е изключено иманно Янев да стане треньор и да работи в тандем с Люпко Петрович. Ако някогашният футболист на се съгласи сръбската легенда да му е “шапка”, то вероятно и през новия сезон ЦСКА-София ще бъде воден публично от Добри Митов, а главните решения ще взима носителят на КЕШ с Цървена звезда.

Очаква се напълно скоро на “Армията” да вземат дефинитивно решение за треньорския пост и да го разгласят пред необятната общност.

“Меридиан мач”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР