ЦСКА-София е напълно готов за началото на пролетния дял от

...
ЦСКА-София е напълно готов за началото на пролетния дял от
Коментари Харесай

Акрапович: Студено ще е, трябва да вземем правилните обувки

" ЦСКА-София " е изцяло подготвен за началото на пролетния дял от футболното състезание, увери треньорът Бруно Акрапович. Босненският експерт даде да се разбере, че не се тревожи от внезапната смяна в климатичните условия, при които ще се възобнови шампионатът в Ефбет лига. " Червените " гостуват против " Славия " на следващия ден от 17:30 ч. в столичното дерби от XVII кръг, като съгласно прогнозата дуелът в кв. " Овча купел " ще се играе при минусова температура.

" Няма какво да се тормозим за времето - каквото е за нас, такова е и за съперника. Ще е доста студено, ще се движат всички. Просто би трябвало нашите играчи да се приспособяват, да вземат верните обувки и да излязат на терена. На подобен терен би трябвало да ползваш и други неща - придвижване, борба, когато би трябвало да изриташ топката, да я изриташ. Момчетата са подготвени за това ", заключи Акрапович.

Той също по този начин изрази убеденост, че отборът му има сили да се бори с " Лудогорец " за купата. Понастоящем " ЦСКА-София " е втори в класирането, на 6 точки зад първенците от Разград.

" Целта за ЦСКА постоянно е огромна и ние няма да отстъпваме в нито един мач, ще търсим успеха. Целта е оптималната, само че въпреки всичко гледаме мач за мач. Какво ще стане в края на сезона, ще забележим. Шест точки изоставаме? Зависи от идващите мачове, няма лесни мачове. Ако направиш една хубава серия, шест точки са две загуби на лидера. Рано е да приказваме за точки, би трябвало да се концентрираме върху утрешния мач ", съобщи наставникът на " алените ".

Според Акрапович напускането на някои съществени футболисти - отпред с дадения чартърен в " Болоня " Валентин Антов, няма да се отрази на цялостния образ на тима.

" Някои момчета си потеглиха - значимо е тези, които са тук, да се раздават на 100% - съобщи той. - Всички общо-взето са окей. Нямаме никакви проблеми с изключение на Джеферсон и Амос - Джеферсон е контузен, Амос е осъден. Всички други са окей, имам необятен избор, което е комфортно за един треньор. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР