ЦСКА-София благодари на президента на България Румен Радев, министъра на

...
ЦСКА-София благодари на президента на България Румен Радев, министъра на
Коментари Харесай

ЦСКА-София: Благодарим на г-н Радев, г-н Каракачанов и г-н Кралев, имаме генетична връзка с българската армия

ЦСКА-София благодари на президента на България Румен Радев, министъра на защитата Красимир Каракачанов и министъра на спорта Красен Кралев за присъединяване им във вчерашния празник по случай 70-ата годишнина на ЦСКА. Червените оповестиха, че имат генетична връзка с българската войска и се надяват и за в бъдеще това да е по този начин.

Ето какво написа в формален уебсайт на клуба:

" Армейци,

на 5 май дружно отпразнувахме 70-годишния празник на ЦСКА.

По величествен, трогателен и несравним метод.

Така, както клубът заслужава и му отива!

Заради всички триумфи, трофеи, купи и медали, извоювани през годините, само че най-много поради всички Вас - последователите, които го обичат и поддържат!

 Празникът за 70 години ЦСКА на @@@

Този необикновено прочувствен празник нямаше да се състои без Вашата обич и отдаденост към армейската идея. Без хилядите по трибуните и милионите пред телевизионния екран с червени сърца!

Благодарим Ви!

Благодарим на Президента на Република България Г-н Румен Радев, че почете с персонално наличие нашия празник! Също по този начин на министъра на защитата Г-н Красимир Каракачанов, че позволи присъединяване на военни подразделения да се включат в знаменателното събитие и по този начин се върнахме към корените си! Защото още от самото си основаване ЦСКА има генетична връзка с българската войска и нашето предпочитание е тя да остане неразривно здрава и за в бъдеще!

Благодарим на Министъра на младежта и спорта Г-н Красен Кралев, който ни оказа подпомагане и помощ, с цел да може ЦСКА към този момент да разполага с съвременна подготвителна база, а имаме вяра - скоро и с хубав стадион!

 Празникът за 70 години ЦСКА на @@@

Спиращите дъха моменти бяха плод на неуморните старания на стотици хора. Бихме желали да благодарим на военачалник Явор Матеев за професионализма на неговите парашутисти, които развяха гордо в небето славните емблеми на ЦСКА.

Благодарности към командира на Военновъздушни сили военачалник майор Цанко Стойков за незабравимия момент, в който на терена акостираха нашите футболни колоси Христо Стоичков, Димитър Пенев и Димитър Бербатов.

Нашите почитания и към близо 500-те митове и заслужили спортисти, които особено пристигнаха за церемонията от всички краища на страната и света.

Аплодисменти и за уредниците от 24/7 и Калоян Лалев-Кайо, както и за всички участници и доброволци, осъществили този театър!

Благодарим!

От управлението "
Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР