ЦСКА ще изиграе 6 контроли по време на зимната си

...
ЦСКА ще изиграе 6 контроли по време на зимната си
Коментари Харесай

ЦСКА с два лагера и престижни контроли

ЦСКА ще изиграе 6 контроли по време на зимната си подготовка. Червените ще бъдат два пъти на лагер, като първият ще е в България, а вторият - в Испания.

На 8 януари футболистите се събират за подготовка, като в първите дни ще минат медицински прегледи и ще упражняват въз основата в Панчарево.

Първият лагер е очакван за интервала от 13 до 20 януари и ще се организира в Сандански. На 19 януари армейците ще изиграят и първия си мач за 2018 година, като противникът към момента се прецизира.

След прибирането в София, футболистите ще получат 3 дни отмора преди втория предварителен лагер, който ще се организира в Испания. На 23 януари алените летят за Иберийския полуостров, където ще изиграят 4 контроли с доста съществени противници.

Първата от тях е на 25 януари против съветския гранд Локомотив Москва. Три дни по-късно - на 28 януари, ЦСКА ще се изправи против китайския Дзянсу Сунин, воден от италианския експерт Фабио Капело.

В редиците на отбора личат имената на някогашния футболист на Челси - Рамирес, закупен за 27 милиона евро и на Алекс Тайшейра, който мина в китайския тим от Шахтьор Донецк за сумата от 50 милиона евро.

На 30 януари армейците ще се изправят против отбора на Ивелин Попов - съветският Спартак Москва. Последната инспекция на ЦСКА в Испания е на 2 февруари против Динамо Киев от Украйна.

Червените се прибират в България на 3 февруари и ще се приготвят въз основата в Панчарево. На 10 февруари ЦСКА ще изиграе последна другарска среща преди подновяването на шампионата с втородивизионния Оборище Панагюрище.

Първа професионална лига се възобновява от 16 февруари, като в този уикенд алените гостуват в Стара Загора на Верея. БФС към момента не е обяввил точните дни и часове на мачовете от календара на ППЛ през 2018 година.

Програмата за подготовка на ЦСКА може да претърпи промени според от метеорологичната конюнктура в страната.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР