ЦСКА не се представя особено убедително под ръководството на треньора

...
ЦСКА не се представя особено убедително под ръководството на треньора
Коментари Харесай

Любослав Пенев се разминал два пъти с ЦСКА, вижте защо

ЦСКА не се показва изключително безапелационно под управлението на треньора Нестор ел Маестро. " Червените " са на трето място във краткотрайното класиране на Първа лига с 32 точки след 14 мача. Отборът от " Армията " изостава на 2 точки от втория Левски и на 3 от водача Лудогорец. Легенди на ЦСКА не пестят рецензиите си към Ел Маестро, а много от почитателите са на мнение, че единствено Стойчо Младенов или Любослав Пенев могат да създадат отбора първенец.

Пенев се е разминал със завръщане отпред на " алените " два пъти, откогато притежатели на ЦСКА са Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, разбра ТОПСПОРТ . И при двата пъти причина да не стане отново треьнор на тима са били прекомерно високите му финансови условия.

След завръщането на ЦСКА в Първа лига, Любо е преговарял, само че е изискал месечна заплата, която е била прекомерно висока за босовете на клуба. Тогава диалозите са завършили бързо. Преди началото на този сезон е имало нови. Пенев е понижил претенциите си, само че не задоволително, с цел да има договорка. В последна сметка ЦСКА беше стихотворец от Нестор ел Маестро.

Ако сърбинът с английски паспорт се провали, името на Любослав Пенев още веднъж ще се спряга за " Армията ". От клуба обаче не биха се съгласили да наемат някогашния народен селекционер за повече от 45-50 000 лв. месечна заплата.

 Христо Стоичков проговори за края на другарството му с Любослав Пенев
Стоичков за Любо Пенев: Заби ми нож в гърба, доста ме заболя!

" В мое лице той загуби огромен и тестван във времето другар. Дали може нещо да се промени? Не знам. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР