ЦСКА и Лудогорец записаха тежки загуби в последните си контроли

...
ЦСКА и Лудогорец записаха тежки загуби в последните си контроли
Коментари Харесай

ЦСКА и Лудогорец записаха загуби в последните контроли

 Тодор Батков: През 2013 година Левски можеше да закрие Лудогорец
ЦСКА и Лудогорец записаха тежки загуби в последните си контроли по време на зимните лагери.

Столичани отстъпиха с 0:3 пред Динамо Киев в Испания в първи си мач без Кирил Десподов, който мина с рекорден трансфер в елитния италианския Каляри. Точни за Динамо бяха Циганков (3), Вербич (35) и Андриевски (89).

Лудогорец пък претърпя проваляне с 1:3 от водача в сръбското състезание Цървена звезда в последната си зимна контрола в Турция.

Разградчани позволиха много грешки в защита, изключително през първото полувреме, поради което разумно изгубиха за четвърти път в контролите по време на лагера в Турция. Цървена звезда поведе с 2:0 през първото полувреме. Бен откри в 33-ата минута, а Боаки удвои две минути преди почивката. И при двете попадения съгласно формалния уебсайт на " орлите " е имало фаулове против играчи на Лудогорец, неотсъдени от турския рефер на дуела.

Шампионите върнаха едно попадение посредством Вандерсон в 54-ата минута, само че " звездашите " стигнаха до 1:3 в 72-ата минута, когато влезлият като запаса Павков означи.

В края на дуела Лудогорец имаше късмет да понижи, само че Рафаел Форстър стреля в стената от комфортен фаул на линията на наказателното поле.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР