ЦСКА 1948 започна подготовка за пролетния полусезон без нови попълнения. Червените

...
ЦСКА 1948 започна подготовка за пролетния полусезон без нови попълнения.
Червените
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 започна подготовка без нови

ЦСКА 1948 стартира подготовка за пролетния полусезон без нови попълнения.

" Червените " се събраха на комплекс " Царско село ", където организираха първото си занятие за новата година.

Отборът има три сигурни контроли - против Локомотив Пловдив, Арда и Монтана.

С клуба се разделиха двама от главните играчи - Георги Русев и Симеон Петров, които бяха продадени надлежно на швейцарския Сион и полския Шльонск.

" На този стадий нямаме новопривлечени футболисти. Дали ще има нови изходящи или входящи прехвърляния, ще разберете. Двама съществени футболисти ни напущат. Надяваме се хората, които ги заместват, също да се оправят. Имаме положителни футболисти и съм сигурен, че ще се показват добре ", сподели Панайотов пред кореспонденти.

" На всяка позиция имаме задоволително футболисти. По-малко останаха централните бранители, само че ще преценяме дали да търсим нови. Евгений Сердюк стартира наедно с останалите подготовка, надяваме се по най-бързия метод момчето да влезе във форма след тежката травма. Подготовката започваме в България. Засега несъмнено е, че няма да се върви в чужбина. Имаме три контроли - Локомотив Пловдив, Арда Кърджали и Монтана. Решение на управлението е да не отидем на лагер в чужбина ", сподели Панайотов.

" На позицията на Георги Русев и Симеон Петров имаме задоволително футболисти. Не мисля, че би трябвало да са разнообразни задачите. Отборът продължава да гони челните места. Надяваме се да създадем добра подготовка и да покажем положително равнище ", приключи Панайотов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР