ЦСКА 1948 се изкачи на първо място в класирането в

...
ЦСКА 1948 се изкачи на първо място в класирането в
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 поведе в класирането след успех над Ботев (Враца)

ЦСКА 1948 се изкачи преди всичко в класирането в Първа лига. В среща от петия кръг " алените " се постановиха с безапелационното 5:2 вкъщи против Ботев (Враца) пред новия народен селекционер на българския народен тим Младен Кръстаич. С четири гола се отличи националът Ивайло Чочев.

В 18-ата минута столичани взеха задатък в резултата, откакто извършиха доста бързо директен свободен удар. Енрике Рафаел подаде за Алекс Колев, който комбинира с Ивайло Чочев и той не сгреши на празна врата. Ситуацията беше прегледана от видео помощник рефера, след което беше отсъдено попадение за " армейците ". В 31-ата минута домакините останаха с човек по-малко на терена, откакто Карлос Охене получи пряк червен картон за удар в тялото на Чавдар Ивайлов.

Три минути преди почивката Георги Русев получи извеждащ пас от Рафаел и излезе на стрелкова позиция, само че не откри очертанията на вратата. ЦСКА 1948 удвои задатъка си посредством Георги Русев, който беше изведен по лявото крило, остана очи в очи с Красимир Костов и не сгреши за 2:0.

В 59-ата минута Ивайло Чочев получи подаване от Георги Русев в наказателното поле и с доста мощен шут осъществя за 3:0. В 82-ата минута Чочев засече с глава центриране от корнер на Джонатан Перейра и оформи своя хеттрик във вратата на врачани. Три минути по-късно Ботев Враца получи правото да извърши дузпа за игра с ръка на Реян Даскалов в наказателното поле. Брайън Переа понижи изоставането на Ботев с прецизен удар от бялата точка.

В първата минута от спомагателното време Переа се възползва от недоразумение в отбраната на ЦСКА 1948 и понижи изоставането на отбора от Враца до единствено два гола. В края на продължението столичани също получиха правото да изпълнят дузпа, отсъдена за нарушаване на Мартин Атанасов против Ангел Бастунов, а Ивайло Чочев осъществя четвъртия си гол в мача след 11-метровия углавен удар.

ЦСКА 1948 е преди всичко в класирането с актив от 11 точки, до момента в който Ботев (Враца) има 4 точки на десета позиция в Първа лига.

По обявата работи: Христо Денев
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР