ЦСКА 1948 преговаря с национала Галин Иванов. Това разкри президентът

...
ЦСКА 1948 преговаря с национала Галин Иванов. Това разкри президентът
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" преговаря с български национал

" ЦСКА 1948 " договаря с национала Галин Иванов. Това разкри президентът на сегашния му клуб " Славия " - Венцеслав Стефанов. " Разговарях с Галин Иванов и представители на " ЦСКА 1948 ". Той е на 32 години. Условията, които " ЦСКА 1948 " му предлага са в пъти по-добри от тези, които " Славия " му предлага. Той би трябвало да реши бъдещето си. Никога не бих спрял футболист, който откри по-добри условия. Всеки има право на по-добър живот. Решението ще го вземе Галин ", разгласи през днешния ден Стефанов пред публицисти. Това значи, че точно Галин Иванов е футболистът, за който новият треньор на " ЦСКА 1948 " Красимир Балъков призна през вчерашния ден, че се договаря.

Стефанов също по този начин се изрече доброжелателно по адрес на новия член на Ефбет лига. " ЦСКА 1948 " извървя своя път. Трябва да се даде късмет на този тим, тъй като са си го заслужили. Дано всичко в мача сред " алените " мине под знака на феърплея ", разяснява той.

Президентът на " Славия " призна, че има интерес и към други футболисти от тима му, най-много към халфа Филип Кръстев, който е желан от няколко задгранични клуба.

Стефанов, който е и член на Изпълкома на БФС, приказва намерено и за зависимостта на много български клубове от волята на държавното управление на Бойко Борисов. " Един от главните проблеми на българските клубове точно е харченето на пари, които тези клубове нямат. В няколко клуба би трябвало ръководителите като стават заран да се прекръстят и да пожелаят Бойко Борисов да е жив и здрав, тъй като има футбол в града им. Отдавна нямаше да има клубове като " Локомотив ", " Дунав ", " Берое " и други, в случай че я нямаше тази поддръжка. Управниците са отговорни за раздуването на бюджетите и даването на големи заплати на чужденци, които не са на равнището на други в България... Едни тимове биват изхвърляни за отговорности от 40 хиляди лева, а други със отговорности за 30 милиона нищо не случва. Не може да харчиш повече, в сравнение с разполагаш. Не може да имаш футболисти с по 30-40 хиляди евро заплати. Те не са по-силни от нашите играчи ", подчерта Венцислав Стефанов.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР