ЦСКА 1948 е сред петте най-популярни футболни клуба в България.

...
ЦСКА 1948 е сред петте най-популярни футболни клуба в България.
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" бил в Топ 5 по популярност в България

" ЦСКА 1948 " е измежду петте най-популярни футболни клуба в България. Това разгласи Цветомир Найденов, който е началник на генералния спонсор на клуба - компанията за онлайн залози " Ефбет ".

" Хареса ми концепцията на последователите при основаването на плана през 2016 г. Посетих няколко мача и ми хареса страстта, което повлия за решението ми да влагам в този клуб. Той ни предлага необходимия рекламен резултат за компанията. По принцип не е хубаво да се подхожда прочувствено към бизнеса. Не може обаче и единствено с прагматизъм, би трябвало и известна страст. Според мен тимът е в Топ 5 по известност и по този метод си популяризираме добре марката. Има своите шансове за влизане в елита ", сподели Найденов пред Gong.bg. Той добави, че при положително развиване на " ЦСКА 1948 " през идващите години може да се стигне до договаряния за промени по контракта. За момента обаче финансовото съглашение няма да се преразглежда.

Найденов показа също, че след банкрута на ЦСКА от " Ефбет " са получили предложение за съдействие от " ЦСКА-София ". " Тогава евентуално имахме по-важни планове, работехме с други клубове ", изясни предприемачът.

В момента " ЦСКА 1948 " е на второ място в класирането на Втора лига единствено на 1 т. от водача " Септември " (Сф).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР