Циркът в семейството на Софи Маринова никога не спира. Преди

...
Циркът в семейството на Софи Маринова никога не спира. Преди
Коментари Харесай

Циркът при Софка никога не спира! Ще се жени ли Лоренцо?

Циркът в фамилията на Софи Маринова в никакъв случай не стопира. Преди дни се появиха клюки, че ромската перла е отменила сватбата на единствения си наследник Лоренцо. Венчавката е планувана за последния уикенд на ноември.
Ако не я анулират, би трябвало да е в първокласен хотел в Правец, където нощувката коства 342 лв., сподели инспекция на „ Уикенд ”. Прости калкулации демонстрират, че за 100 стаи изпълнителката на „ Плачещо сърце ” се е бръкнала 34 200 лв.. И това са единствено нощувките! Цялата женитба ще излезе над 100 бона, в случай че изобщо се състои.

През пролетта ромската звезда подвигна доста гръмък и безценен годеж на сина си Лоренцо. Преди дни се появиха клюки, че цялата рода на Софка е разочарована от кандидат-снахата и сватбата е анулирана. Ромската перла обяснила, че избраницата на сина й търсела единствено парите му и това довело до скандалната разлъка . Лоренцо не бил на себе си от случилото се, защото в действителност се бил влюбил и към този момент желал да сътвори семейство. Той даже се бил примирил с обстоятелството, че момичето ще е с него поради пари и обстоятелството, че майка му е известна.

Ромката не одобрявала и това, че булката не била девствена, каквото е условието в техния етнос. До ушите й достигнали смущаващи клюки за нейни афери с лихвар от „ Факултета ” и ромски предприемач, търгуващ със скрап. Певицата била гневна, щом научила какви ги е правила бъдещата младоженка.

„ Няма такова нещо, нямам сходна информация. Всеки ден се слушам и с тримата, няма по какъв начин да не зная. Подготовката на сватбата тече с цялостна мощ “ – съобщи пиарът на Маринова - Тодор Неделчев, който се показва като Тодореску. Той добави, че Мария и Лоренцо сега умували с какъв бизнес да се захванат, тъй като – ох, белким?! - не можели постоянно да лежат на гърба на гласовитата певица. Лоренцо се опита да пее и пусна няколко песни, само че очевидно е видял, че от него няма да излезе реализатор и спря с напъните.

Бизнесът му с трафик на бежанци също удари на камък. Младежът беше на крачка от пандиза и само майка му го отърва от пандиза. Той е заречен на родителката си да не се занимава с противозаконни неща, а тя пък в подмяна го устоя.

Животът на Софи Маринова постоянно е бил цветен и съвсем като сюжет на някой турски или по-скоро индийски сериал. Предстои да забележим дали наесен ще има женитба или Лоренцо и Мария ще се разделят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР