Цеци Красимирова се е самопростреляла с пистолет преди няколко дни.

...
Цеци Красимирова се е самопростреляла с пистолет преди няколко дни.
Коментари Харесай

Цеци Красимирова пострада в инцидент

Цеци Красимирова се е самопростреляла с револвер преди няколко дни. Инцидентът с моделката се случва на софийско стрелбище, където тя върви понякога да се упражнява с огнестрелни оръжия, написа " България през днешния ден ". Заради момент нехайство и евентуално погрешно боравене с оръжие Красимирова е произвела изстрел и патронът се е забил в горната част на ходилото й.

От раната бликнала кръв, само че Цеци запазила успокоение. В трагичния миг се намесил нейният персонален телохранител, който превързал раната. След това я е отвел, като евентуално са посетили болница.
 
                             

В обществените мрежи татуираната брюнетка постоянно споделя фотоси и видеоклипове от разнообразни стрелбища. От фрагментите е видно, че Цеци чудесно се оправя даже с дългоцевни оръжия, когато стреля по цели. Запознати я разказват като доста добър стрелец и по тази причина е изненадващо, че се е стигнало до самопрострелване, написа Novini.bg.
                             

Красимирова се изявява с оръжие в ръка освен в родни стрелбища, само че и в Барселона, където от години живее с щерка си Джудит.

Преди близо две десетилетия на площад " Дам " в нидерландската столица Амстердам се разигра най-голямата покруса в живота на Красимирова. Там при започване на 2003 година бе убит Косьо Самоковеца, с който манекенката имаше връзка. Куршум излиза от главата на мафиота и пронизва хубавицата в слепоочието.

Тя обаче съумя да се пребори, само че трябваше да изтърпи животоспасяващи и пластични интервенции, с цел да се възвърне.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР