Церемонията по откриването на прословутия 111-метров пилон на Рожен останa

...
Церемонията по откриването на прословутия 111-метров пилон на Рожен останa
Коментари Харесай

Лили Иванова отмени концерта си за откриването на пилона на Рожен

Церемонията по откриването на прословутия 111-метров стълб на Рожен останa без най-голямата си звезда - Лили Иванова разгласи, че анулира концерта си за премиерата му.

" Поради независещи от екипа ни и от уредниците аргументи, присъединяване на Лили Иванова на 13 юли 2023 година на Роженските поляни се анулира. Пожелаваме триумф на Роженския събор 2023 година ", се споделя в известие в профила на певицата във Фейсбук.

Датата беше определена особено от идеолозите на пилона, с цел да ознаменуват откриването на противоречивото оборудване - самият събор на Рожен стартира на идващия ден, 14 юли.

Откриването на пилона трябваше да стане на фона на " театър с исторически картини онлайн и шоу-заря ", с изключение на концерта на Лили Иванова, който отпада съвсем в последния миг.

Не е ясно какви са съответните аргументи за отхвърли ѝ, само че той идва след седмици на напрежение към странната самодейност за повдигането на пилона, получил позволение за градеж на емблематичните поляни на Рожен като " преместваем обект ".

Следващата поява на сцена на Лили Иванова е планувана за началото на август.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР