Централният защитник на ЦСКА Николай Бодуров даде поредното си колоритно

...
Централният защитник на ЦСКА Николай Бодуров даде поредното си колоритно
Коментари Харесай

Бодуров: Дали оставам в ЦСКА? Ами ако утре умра?!

Централният бранител на ЦСКА Николай Бодуров даде следващото си колоритно изявление, воден от страстта след успеха 3:2 над Левски в 35-ия кръг на Първа лига. Опитният бранител избрани сезона като безапелационен неуспех, откакто отборът не взе нито Купата на България, нито шампионската купа, а в същото време отхвърли да разяснява дали ще остане на „ Армията”.

31-годишният български национал играе при „ червените” от януари предходната година.

„ Още през първото полувреме трябваше да си затвърдим превъзходството посредством обстановките, които имахме”, сподели Бодуров.

„ Дойде им самочувствие на Левски при 2:2. Явно по този начин стана. Офанзивната игра в края на мача се дължеше и на умората. Стана като мач в Англия – офанзива след офанзива.”

„ Малко беше публиката на стадиона. Може би обикновено на този стадий от сезона. Тези, които не бяха тук, изпуснаха.”

„ Не може да подценяваш мач с Левски. Това е дербито в България. Всеки мач против тях сме стимулирани. Ако нямаш мотивация за мач против Левски, нямаш място в ЦСКА.”

„ Неуспешен е сезонът. Щом се борихме на два фронта, а сме с празни ръце – значи несполучлив, освен това изрично.”

„ Имаше мачове, които трябваше да изиграем по-добре. На места и шансът не ни покри. Явно не ни е било писано.”

„ Не мога да кажа изрично, че оставам. Никой не може да каже такова нещо. Ами на следващия ден в случай че умра? Не мога да кажа. Дали са ме потърсили от Реал след предното изявление (когато на смешка изясни, че му се играе в Реал Мадрид, само че това няма по какъв начин да се случи)? Не, от Барселона ме потърсиха, слушали са изявлението очевидно. А дали съм им почитател? Не, почитател съм на Байерн Мюнхен”, шеговито подмятна Бодуров за край.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР