Централният защитник на ЦСКА Браян Кордоба ще пропусне втори пореден

...
Централният защитник на ЦСКА Браян Кордоба ще пропусне втори пореден
Коментари Харесай

Лоша новина за Нестор Ел Маестро преди Локо Пд

Централният бранител на ЦСКА Браян Кордоба ще пропусне втори следващ мач поради травмата, която получи при гостуването на Ботев Пловдив (2:1) предходната седмица. Защитникът бе сменен още преди почивката, когато се хвана за левия аддуктор и се наложи да бъде изнасян на носилка. В много любопитен, само че и противен за футболиста миг тя беше изпусната от хората, които я носеха, което докара до спомагателна болежка за Кордоба.

Той се възвръща по специфична стратегия и се готви самостоятелно, като към момента не се е включил към главната група, написа " Тема Спорт ". Това сигурно го вади от сметките за визитата на Локо Пд в понеделник от 20:00 часа, откакто към този момент пропусна мача с Локо Сф (2:0) в четвъртък. В негово неявяване в ядрото на ариергарда до Християн Петров застана Мено Кох.

На „ Армията “ ще създадат всичко допустимо да вдигнат Кордоба за безконечното дерби с Левски идната събота от 14:45 часа. Предварителните прогнози сочат, че той ще може да възобнови пълноценни тренировки във вторник или сряда.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР